MENIU

Udrea: Este evident că sprijinul lui Băsescu pentru mine în campanie deranjează

Udrea: Este evident că sprijinul lui Băsescu pentru mine în campanie deranjează

Președintele PMP, Elena Udrea, candidatul acestei formațiuni la prezidențiale, a afirmat luni, într-o conferință de presă la Alba Iulia, că "este evident" că sprijinul președintelui Traian Băsescu pentru ea în această campanie electorală deranjează pe foarte mulți și că reprezintă un motiv de îngrijorare pentru contracandidați.

"Este evident că sprijinul președintelui Traian Băsescu pentru mine în această campanie electorală deranjează pe foarte mulți. Am văzut și reacția domnului Victor Ponta, care se poziționează față de președinte, deși Traian Băsescu nu mai candidează, și l-am invitat pe domnul Victor Ponta să intre în competiție cu mine și să nu mai alerge atâta prin ring, că tot fug după el să-l provoc să intre în campania aceasta", a afirmat Elena Udrea.

Ea a adăugat că și cei din opoziție sunt deranjați de faptul că Traian Băsescu și-a exprimat sprijinul pentru candidatul PMP.

"(Traian Băsescu — n.r.) este un om politic care nu a pierdut nicio bătălie electorală, a câștigat două astfel de campanii prezidențiale și două referendumuri. Deci, evident, că implicarea președintelui în campanie reprezintă un motiv de îngrijorare pentru contracandidați. Pe de altă parte, pe lângă sprijinul președintelui, îi asigur că, dacă nu le-a fost zece ani ușor cu mine, nu o să le fie ușor nici de acum încolo", a susținut Elena Udrea.

Liderul PMP a afirmat că sprijinul lui Traian Băsescu este extrem de important, menționând că este candidatul care își asumă "să continue lucrurile bune, proiectele începute" în mandatele președintelui.

"Este foarte bine că președintele Traian Băsescu, dintre toți candidații care și-au exprimat dorința sau au încercat să cucerească electoratul băsist, Traian Băsescu și-a arătat disponibilitatea de a mă susține pe mine. Deci, este important că se întâmplă să am acest sprijin și sper să conving electoratul președintelui că merit acest sprijin", a conchis Elena Udrea.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea PMP candidat PMP