MENIU

Udrea: Cei care îl pupă acum pe Iohannis îl pupă exact pentru ceea ce îl criticau în campanie

<p>Elena Udrea</p>

Elena Udrea ii ataca pe cei care il sustin pe presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca cine face "acum coada la linguseli il pupa exact pentru ceea ce il criticau in campania electorala".

"A nu te inscrie acum in corul celor care canta ode noului presedinte inseamna aproape o blasfemie. Chiar daca cei care fac acum coada la linguseli il pupa exact pentru ceea ce il criticau in campania electorala. Dar, cum in aceasta perioada se pune masa, fiecare vrea sa prinda un loc", a scris pe Facebook Elena Udrea, potrivit ziare.com.

Mai mult, sefa PMP sustine ca sunt persoane care spera ca printr-o buna colaborare cu seful statulul isi pot pastra linistite functiile sau sa scape de dosare. Elena Udrea il acuza si pe Victor Ponta ca incearca sa se salveze politic sub pretextul ca va colabora cu seful statului.

"Pana si Ponta, cel care a pierdut alegerile, incearca sa se salveze politic facand frumos in fata noului locatar al Cotroceniului, sub pretextul "adevaratei coabitari" care va aduce lapte si miere poporului. Evident ca nu conteaza faptul ca tot acest popor a votat fix impotriva lui in noiembrie.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea preşedinte Klaus Iohannis PMP