MENIU

Țuțuianu, acuzații dure la adresa Antena 3. Alessandra Stoicescu îl contrazice pe fostul ministru

Alessandra Stoicescu, MĂRTURISIRE INCREDIBILĂ

Fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, a fost înregistrat, într-o ședință a PSD, când spunea că Antena 3 a primit două milioane de euro pentru ca lui și lui Paul Stănescu să li se interzică aparițiile în emisiunile televiziunii de știri. În acest sens, vicepreședintele PSD a relatat și o discuție pe care ar fi avut-o cu una dintre vedetele postului, Alessandra Stoicescu, informează stiripesurse.ro.

”La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuțuianu conform unor înregistrări audio difuzate de România TV.

La solicitarea STIRIPESURSE.RO, Alessandra Stoicescu l-a contrazis pe Țuțuianu.

”Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune și nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunați pe domnul Stănescu să-l întrebați când a vorbit ultima oară cu mine.”, ne-a spus Alessandra Stoicescu.

Antena 3 a negat ulterior, oficial, acuzațiile lui Țuțuianu.

”Ca urmare a apariției în spațiul public a unor înregistrări în care este menționată Antena 3, postul nostru de televiziune face următoarele precizări:

Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro”, anunță Antena 3.

Mai multe articole despre:
null