MENIU

Traseismul ca formă de existență în politică. Primul parlamentar luat de PNL de la PSD

Mihăiță Găină, ales în 2016 deputat pe lista PSD în județul Ialomița, face parte din Grupul Parlamentar PNL din Camera Deputaților.

Deputatul Mihăiță Găină este oficial în PNL. Parlamentarul este unul dintre foștii deputați PSD ce au votat pentru căderea Guvernului Viorica Dăncilă.

„Am avut două variante, să renunț la politică sau să continui în altă parte și am ales PNL. De astăzi fac parte din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților. Sunt convins că PNL va reuși să câștige alegerile locale din Ialomița din vara anului viitor.”, a precizat deputatul Mihăiță Găină.

Parlamentarul ialomițean este convins că mulți dintre prietenii primari în PSD în acest moment îl vor sprijini în continuare atât la alegerile locale din vara anului viitor cât, mai ales, la cele parlamentare din toamnă, informează realitateadeialomita.net

Mihăiță Găină informa, în luna octombrie, conducerea Camerei Deputaților că demisionează din PSD și devine deputat neafiliat. Plecarea din PSD a venit la pachet cu o semnătură pusă în susținerea moțiunii de cenzură prin care Opoziția a picat Guvernului PSD.