MENIU

TRAIAN BASESCU, întâlnire la ceas de seară cu aleşii PDL din judeţul Cluj

TRAIAN BASESCU, întâlnire la ceas de seară cu aleşii PDL din judeţul Cluj

TRAIAN BASESCU. Președintele TRAIAN BASESCU. a mers, duminică seară, la un restaurant din comuna Ciurila județul Cluj, unde va participa la o întâlnire cu mai mulți primari și aleși locali democrat-liberali din județ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

TRAIAN BASESCU a plecat, duminică seară, de la Hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, unde fusese cazat, și a ajuns, în jurul orei 20.45, la un restaurant din comuna clujeană Ciurila, fiind însoțit de primarul Emil Boc.

Coloana oficială a intrat în curtea restaurantului fără ca șeful statului să facă declarații.

Surse din PDL Cluj au declarat pentru MEDIAFAX că președintele "a dorit să ia pulsul" reprezentanților democrat-liberali ai administrației publice locale.

Patronul restaurantului nu a dorit să ofere informații despre vizita lui Traian Băsescu, susținând că este vorba despre "o întâlnire privată".

TRAIAN BASESCU va pleca, luni dimineață, spre București.

Președintele TRAIAN BASESCU a ajuns, sâmbătă seară, la un hotel din la Cluj-Napoca, unde a discutat cu primarul Emil Boc, liderul PDL Cluj, Daniel Buda, mai mulți consilieri locali și județeni ai PDL, precum și cu lideri PMP, între care Elena Udrea, Daniel Funeriu și Adrian Papahagi.

Duminică, șeful statului a participat la o dezbatere organizată de Fundația Mișcarea Populară, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, susținând un discurs. Ulterior, Băsescu a mers la sediul Primăriei Cluj-Napoca, unde a discutat cu primarul Emil Boc despre proiectele instituţiei.

Mai multe articole despre:
Cluj Traian Băsescu