MENIU

Taximetristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea a părăsit România

Bogdan Lungu

Bogdan Lungu, omul cu naveta de bere, sau cum i se mai spune, taximetristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea, s-a ţinut de cuvânt şi a părăsit România: a plecat în SUA.

Bogdan Lungu, taximteristul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea pe o navetă de bere, s-a ţinut de cuvânt. Acesta a părăsit România şi a plecat în SUA. Taximetristul a făcut anunţul chiar pe pagina lui de Facebook:

"Asa cum am spus...am plecat! Mandru ca sunt Român!", a scris Bogdan Lungu, pe Facebook.  Pe de altă parte, este posibil ca acesta  să fie doar în vacanţă, anunţase că şi-a amânat vacanţa pentru a se întâlni cu Liviu Dragnea. 

Reamintim că Bogdan Lungu a refuzat să mănânce mici, acesta cerând drumuri mai bune în România. În plus, bărbatul a făcut un nou pariu cu Liviu Dragnea: "Pun pariu că nu terminaţi 150 de kilometri de autostradă până în 2020!", a spus acesta. La rândul său, Dragnea i-a răspuns că el crede că se vor face mai mulţi kilometri de autostradă.

Şeful PSD a precizat că micii sunt de la ferma fiului său.

„Un om de cuvânt, care își respectă un angajament luat. Am apreciat faptul că a venit din Galați – sincer, când conversam cu el, am crezut că e din București, pentru că n-aș fi zis să vină încoace – a făcut și un efort, a renunțat la vacanță. Pe mine chiar m-a impresionat, indiferent de opțiunile politice, a rămas să mai vorbim, să ne mai auzim, să mai comunicăm”, a spus Dragnea.

Totodată, la finalul întâlnirii cu Liviu Dragnea, Bogdan Lungu a anunţat că i-a spus lui Dragnea că îşi va lua familia şi va părăsi România.

REPORTAJ. Între micii lui Dragnea și ”PSD, sinucide-te”