MENIU

Tăriceanu o susține pe Firea. Reacția primarului general

Gabriela Firea, turată pentru Cotroceni

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a felicitat-o pe Gabriela Firea după ce anunțat introducerea vinietei pentru București.

,, Bravo, Gabriela Firea! Primele măsuri pentru reducerea poluării cauzate de maşini! E primul pas, trebuie mers înainte! Pe lângă acest proiect, pe care ALDE îl va susţine, e nevoie şi de o campanie de educare şi conştientizare privind nevoia reducerii poluării'', a scris Tăriceanu pe Facebook.

Reacția primarului general a venit imediat.  Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că își dorește ca alianța PSD-ALDE să continue. 

„Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD - ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte și tensiuni politice. De ce îmi doresc acest lucru? Pentru că activitatea unei primării este legată sinergic de activitatea unor ministere, și avem foarte multe proiecte cu aceste ministere. Și vă pot da exemplu relației, uneori foarte tensionate, dintre RADET și ELCEN”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, conform Mediafax.

Mai multe articole despre:
Tăriceanu firea