MENIU

Secretarul general al CJ Hunedoara, audiat la DNA, în calitate de suspect

Secretarul general al Consiliului Judeţean Hunedoara, Dan Daniel, a afirmat, marţi seară, la ieşirea din sediul DNA Alba Iulia, unde a fost audiat într-un dosar de corupţie privind organizarea concursului pentru şefia DGASPC, că a dat declaraţii "în calitate de suspect" şi că nu poate oferi detalii.

Secretarul general al Consiliului Judeţean Hunedoara, Dan Daniel, a ieşit, marţi seară, din sediul DNA Alba Iulia, unde a fost audiat timp de aproximativ cinci ore într-un dosar care ar viza fapte de corupţie comise la organizarea concursului pentru postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, dosar în care au fost audiate şi directoarea DGASPC Hunedoara, Monica Georgescu, şefa Serviciului Corpului de Control al CJ, Dana Gîrjob, şi şefa Biroului Administraţie Publică Locală, Mihaela Ştefan.

Dan Daniel a spus că nimeni nu a fost reţinut, dar a precizat că nu are voie să ofere detalii despre dosar întrucât aşa i-au solicitat procurorii. Întrebat în ce calitate a fost chemat la DNA, Dan Daniel a răspuns: "În calitate de suspect". De asemenea, întrebat dacă a fost pus sub control judiciar, el a negat.

 

Mai multe pe Mediafax