MENIU

Scenariu halucinant! Cine este femeia din spatele lui Tăriceanu care a rupt Guvernul

Tăriceanu respinge dezbaterea propusă de Iohannis pe tema eliminării celor 102 taxe

Ieșirea lui Tăriceanu de la guvernare și revolta din ALDE dă naștere unor scenarii halucinante! Publicația Național anunță că femeia care ar fi spart Guvernul este nimeni alta decât soția șefului ALDE, Loredana Moise.

,, Deși unii cântă deja prohodul ALDE, în timp ce alții speră într-o revigorare electorală după ce i-a tras clapa PSD-ului, cert este doar că, după cum au început să se vaite tot mai mulți lideri din chiar jurul lui Tăriceanu, de ceva vreme la butoanele partidului s-ar fi instalat cea de-a cincea soție a președintelui oficial. Cea care, în tandem cu femeia în care celălalt greu al partidului, Daniel Chițoiu are acum cea mai mare încredere, s-ar afla în spatele neașteptatei mișcări a liderului ALDE, mai ales că în România zilelor noastre se știe foarte bine că nu prea se dau duși politicienii cu una cu două din fața ”măcelăriei” guvernamentale.

Dar uite că Loredana Moise ar fi reușit totuși să-l convingă pe Călin Popescu Tăriceanu să iasă din guvern și să renunțe inclusiv la cea de-a doua funcție de stat. Singura întrebare care se pune fiind doar cine a sfătuit-o la rândul său pe Loredana să joace această periculoasă carte de totul sau nimic, '' scrie Național.


Mai multe articole despre:
Tăriceanu