MENIU

Rareș Bogdan: "UDMR l-a prins pe Dragnea în ușă!"

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan, a susținut, în direct la Realitatea TV, că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au dat dovadă de trădare de țară, liderul PSD fiind prins cu ușa de UDMR. 

Bogdan a mai spus că nu are cum să fie supărat pe liderii UDMR, pentru că ei au încercat să obțină ceea ce-și doresc de 16 ani. 

"Dragnea și Tăriceanu au dat dovadă de trădare de țară, că nu cunosc istoria României, că sunt inconștienți. Nu am cum să fiu supărat pe liderii UDMR. L-au prins pe Dragnea în ușă și au încercat ceea ce încearcă să obțină din 2001. Îi felicit pe Cătălin Predoiu și pe Cristian Diaconescu, doi foști miniștri ai Justiției, pentru că au avut o poziție extrem de clară, explicând de ce cererile UDMR sunt neconstituționale. Cine câștigă de acum încolo este mai puțin important. Oricum vor ajunge toți în fața președintelui", a spus jurnalistul. 

Realizatorul Jocuri de Putere este de părere că "aceste personaje sinistre cărora le este frică de pușcărie nu se dau în lături de la nimic, tranzacționează istoria și viitorul României doar pentru ca ei să mai stea câteva luni în libertate".