MENIU

Radu Oprea despre Cîțu premier: „PSD l-a dat jos, e greu să explici de ce ar reveni în fruntea noului guvern”

PSD nu îl vede pe Cîțu premier. Foto/Inquam Photos/Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Radu Oprea, spune că este greu de explicat românilor de ce Florin Cîțu ar reveni în fruntea guvernului, după ce el a fost dat jos prin moțiune de cenzură cu ajutorul PSD. 

„E destul de greu de explicat electoratului PSD, dar nu numai electoratului PSD, în general cetăţenilor din România de ce ar reveni în fruntea Guvernului Florin Cîţu care tocmai a fost dat jos printr-o moţiune de cenzură iniţiată de PSD”, a declarat Radu Oprea, scrie news.ro. 
 
Radu Oprea a mai fost întrebat pe cine ar prefera, dacă ar fi să aleagă ca premier între Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă şi a prcizat: ”Important e că a durat destul de mult şi începe răbdarea românilor să se cam termine. (...) Este important ca măsurile care trebuiesc luate imediat să poată să fie luate şi aici vorbesc şi de măririle de pensii şi alocaţii şi vorbesc şi despre a pune în aplicare imediat legea privitoare la plafonarea şi la compensarea facturilor la energie electrică şi la gaze şi la tot ceea ce înseamnă lupta cu pandemia şi scăderea accelerată a numărului de îmbolnăviri şi a presiunii pe spitale. Plus că nu e foarte clar ce se întâmplă cu şcolile”.