MENIU

Radu Mihaiu, declarat de instanță colaborator cu identitate reală. Cum a făcut primarul rezist înregistrări ilegale: cum se apără edilul

Radu Mihaiu/Arhivă foto

Acuzații dure au apărut și la adresa primarului rezist din Sectorul 2. Radu Mihaiu a fost declarat de instanță colaborator cu identitate reală. Acesta este acuzat că și-ar fi filmat pe ascuns colegii și ar fi încercat să demonstreze autorităților presupuse fapte ilegale comise de aceștia. Primarul Radu Mihaiu susține însă că nu a făcut decât să raporteze un aspect ce i s-a părut ilegal.

TITLU: EDILUL REZIST, COLABORATOR CU IDENTITATE REALĂ

”În baza articolului 138 (...) Cod Procedură Penală constată calitatea de COLABORATOR CU IDENTITATE REALĂ a numitului Mihaiu Radu Nicolae. (...) admite excepția nulității mijloacelor de probă constând în înregistrările efectuate prin folosirea de dispozitive tehnice de către colaboratorul cu identitate reală Mihaiu Radu Nicolae pe care le exclude din materialul probator.”

SURSA: document instanță

Sondaj Sectorul 2: candidatul PSD-PNL are un avans de 6 procente în fața primarului USR

Totul ar fi pornit de la niște înregistrări făcute de edil cu scopul de a demonstra autorităților presupuse fapte ilegale comise de colegi de-ai săi. Oamenii vizați de primarul USR ar fi fost un consilier local la sectorul 2 și omul de afaceri Corin Romanescu.

TU DECIZI. Dosar de candidat: Radu Mihaiu, primarul care și-a dat în judecată primăria și a câștigat

"Dl Radu Mihaiu a actionat ilegal si inregistrarile au fost declarate nule, iar eu am fost probat de libertate 30 de zile pe nedrept. Sa fie clar pentru toata lumea, a fost confirmat (Radu Mihaiu - n.r.) ca si colabotor cu identitate reala, adica turnator, informator", a declarat omul de afaceri Corin Romanescu.

Cum l-au ajutat Nicușor Dan și Radu Mihaiu pe finul lui Sile Cămătaru să dea o lovitură de 1 milion de euro

"Dl Corin Romanescu e reprezentat in instanta de nimeni altul decat de dl. Doru Traila. In 2021, niste consilieri locali au venit la mine si am discutat despre sustinerea politica. Acesti consilieri locali mi-au spus ca pentru sustinerea politica trebuie sa le autorizez 50 de panouri. Asta se numeste trafic de influenta. Eu m-am dus la politie, si am zis mi se intampla chestia asta si trebuie sa va spun ca mi se cere sa comit trafic de influenta. Am facut ce mi-a spus procurorul. Atat", a declarat Radu Mihaiu.