MENIU

SURSE: PSD ar vrea să organizeze referendumul privind definirea familiei, chiar în ziua alegerilor

<p>Liviu Dragnea: Obiectivul nostru, al meu, este ZERO tăieri ilegale de păduri!</p>

Partidul condus de Liviu Dragnea vrea să împuşte doi iepuri dintr-o dată. Partidul Social Democrat (PSD) dorește referendum chiar pe 11 decembrie – ziua alegerilor parlamentare. În schimb, Partidul Național Liberal (PNL) se bâlbâie pe această temă.

Partidul Social Democrat (PSD) dorește referendum chiar pe 11 decembrie – ziua alegerilor parlamentare. În schimb, Partidul Național Liberal (PNL) se bâlbâie pe această temă.

PSD ar dori sa treaca prin Parlament, saptamana viitoare, initiativa cetateneasca prin care se doreste ca familia sa fie definita prin Constitutie drept casatoria intre un barbat si o femeie, au declarat pentru HotNews.ro surse politice.

Astfel, initiativa, care a primit deja raport favorabil in comisiile de specialitate, ar urma sa fie votata saptamana viitoare in plen, iar legea ar urma sa prevada organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in paralel cu alegerile parlamentare.

PNL ar cocheta cu ideea, dar inca nu este clar daca sustine sau nu organizarea referendumului in paralel cu alegerile. O sursa de la varful PNL a declarat ca nu exista o intelegere cu PSD. “Exista deja un raport de revizuire a Constitutiei care se va vota saptamana viitoare in plen, care propune organizarea unui referendum. PSD si PNL au cazut de acord asupra lui”, au declarat surse politice pentru site-ul citat.

Mai multe articole despre:
0 alegeri măsuri PSD referendum decizii masurim anunt