MENIU

Premierul României: E impardonabil ca după 27 de ani să nu putem efectua zbor pe timp de noapte

Mihai Tudose

Noul premier al României, Mihai Tudose, a intervenit în direct la Realitatea TV, la emisiunea "Jocuri de Putere", imediat după activarea planului roşu în cazul camionului militar prăbuşit într-o râpă din judeţul Argeş.

Planul roşu de intervenţie afost activat la doar 3 minute după prima sesizare făcută la 112, a precizat premierul Mihai Tudose la Realitatea TV.

”În trei minute de la apelul la 112 s-a activat Codul Roșu de interventie. Accidentul a avut loc noaptea, într-un loc greu accesibil. Am vorbit cu ministrul Apărării și cu cel al Sănătății. Domnul Arafat a plecat și el acolo. Domnul ministru al Sănătății se ocupă ca spitalele din zonă să aibă cele necesare, precum sânge destul. Țuțuianu ia legătura cu familiile celor implicați în accident”, a declarat premierul României, Mihai Tudose, la Realitatea TV.

Șeful Executivului a mai spus că este inadmisibil să nu poată fi făcute zboruri pe timp de noapte cu elicopterul SMURD. "Din păcate, nu înţeleg de ce după 27 de ani nu putem efectua zbor pe timp de noapte, maine vom verifica. Este impardonabil pentru o ţară în anul 2017", a adaugat Tudose.

Premierul a declarat că imediat a fost constituită o Celula de criza la Ministerul de Interne.

CAMION MILITAR, răsturnat într-o PRĂPASTIE, în Argeş: 3 morți, mai mulţi răniţi. Planul ROŞU, activat

Mai multe articole despre:
accident militari Mihai Tudose