MENIU

FOTO. Ponta, vizitat de un membru al familiei la Guvern. Cine i-a făcut surpriza

Premierul Victor Ponta a fost vizitat la Guvern de către fiul său, Andrei, care a plecat alături de tatăl său, în jurul orei 14.00.

Andrei, fiul premierului, a fost adus cu o mașină la Guvern. Acesta era îmbrăcat sport și avea si un skateboard. În jurul orei 14.00, premierul a plecat alături de fiul său, cu mașina Guvernului. 

Miercuri dimineaţă, premierul a mers la Guvern, sprijinit în cârje și cu barbă. Potrivit unor surse citate de MEDIAFAX, Victor Ponta a venit la Palatul Victoria de acasă, după ce a ajuns, marţi seara, în Bucureşti. Acesta a fost întâmpinat de Rovana Plumb și de Gabriel Oprea, care l-au îmbrățișat.

În ultima săptămână, au existat speculații cu privire la ziua în care se poate întoarce premierul în țară. Ilie Sârbu, socrul său, a anunțat, luni, că Ponta se va întoarce în această săptămână și că va reveni pe funcțiile deținute. 

"Se simte bine și eu cred că săptămâna aceasta ajunge acasă. Nu decide nici el (n.r. dacă revine zilele următoare), nici noi, până nu ne spune profesorul care l-a operat ziua în care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (...) Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are", a spus Sârbu, după ședința Biroului Permanent Național al PSD. El a susținut că nu este necesară prezența premierului în țară în contextul crizei din Grecia.