MENIU

Ponta: Cine este principalul vinovat pentru violențele de la protestul Diasporei

Victor Ponta, în prezent președintele Pro România, consideră că toate deciziile care au condus la violențele din Piața Victoriei au fost luate de Liviu Dragnea, cel care ar fi trimis-o pe Viorica Dăncilă în concediu, iar ministrului de Interne, Carmen Dan, nu a făcut decât să-i urmeze, la rândul său, ordinele.

”Sunt condamnabile aceste violențe care au avut loc în Piața Victoriei, dar cred că aici putem identifica și vinovații. Sunt absolut convins că doamna Dăncilă a fost trimisă în concediu, ca să nu fie în țară pe data de 10 august. În ceea ce o privește pe doamna Carmen Dan, nu cred o secundă că a luat vreo măsură de capul ei. O cunosc de când era prefect de Teleorman și știu că ia toate deciziile impuse de domnul Dragnea. Cred că principalul vinovat pentru aceste violențe este Liviu Dragnea, doamna Dăncilă”, a afirmat Victor Ponta într-o conferință pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.

Fostul premier susține că președintele Klaus Iohannis nu a făcut nimic din ceea ce putea face un președinte.

”Sigur, el poate câștiga politic din această radicalizare, dar nu aș vrea să ajungem în situația în care unii stau și calculează cât câștigă astfel de situații”, a mai precizat Ponta.

Mai multe articole despre:
PSD protest Ponta diaspora Dragnea