MENIU

Ponta, răspuns dur după apelul lui Băsescu ”opriți-vă imbecililor”: ”A vorbit în oglindă”

Premierul Victor Ponta a comentat, joi, apelul fostului presedinte Traian Basescu prin care le cerea parlamentarilori care vor sa schimbe Codul Penal sa se opreasca, numindu-i "imbecili".

"Basescu a vorbit in oglinda cand a facut acel apel pentru ca tot acest sistem a fost construit de Basescu, apoi criticat de Basescu dupa cazul Udrea... Sa lasam justitia sa fie independenta, Parlamentul sa faca treaba si Basescu, cand vrea sa se numeasca pe el insusi sau pe ai lui imbecili...", a spus Ponta, la Romania Tv.

”In ceea ce priveste relatia cu actualul presedinte, Klaus Iohannis, Ponta a declarat ca este una normala si ca este privita ciudat pentru ca pana acum nu a existat aceasta normalitate, ci "o isterie" creata de Traian Basescu. "Faptul ca am trait 10 ani intr-o isterie produsa de Basescu ne face sa ne para ciudat, dar relatia cu presedintele Iohannis e absolut normala. Basescu nu s-a certat doar cu mine, s-a certat si cu Tariceanu, si cu Boc in ultima parte. Sa nu consideram isteria si nebunia ca o stare normala", a spus Ponta. Cat despre motiunea de cenzura cu care il ameninta PNL-ul, premierul a spus ca este dreptul lor constitutional, insa nu vede ca acestia au un plan concret”, scrie ziare.com