MENIU

PNL: Programul de guvernare va fi finalizat de Cătălin Predoiu, până pe 28 februarie

Co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au anunţat, luni, că programul de guvernare, coordonat de Cătălin Predoiu, are termen de finalizare în 28 februarie, stabilirea ponderilor fuziunii în 21 ianuarie, iar validarea deciziilor politice va avea loc în Consiliul Naţional din 31 ianuarie, scrie Mediafax. 

”Ne dorim un stat care să aibă o guvernare care să pună deasupra interesului individual interesul colectiv şi agenda publică să fie cea care dictează proiectele de anvergură ale Guvernului PNL. În momentul acesta, ca urmare a dialogului pe care l-am avut şi cu premierul desemnat, Cătălin Predoiu, suntem în etapa în care se merge spre finalizarea proiectului de viziune guvernamentală, proiect care are termen pentru a fi depus într-o primă formă 28 februarie. În momentul în care pe data de 28, dată limită de prezentare a acestui program de guvernare, vom avea materialul, îl vom pune în dezbaterea atât internă a PNL, cât şi în dezbaterea societăţii civile. Vrem o dezbatere reală pe acest program”, a spus Gorghiu.

Liderul PNL a menţionat că o altă decizie a vizat declanşarea unui proces de identificare a candidaţilor ce vor fi susţinuţi la alegerile din 2016. ”Am decis ca în 2015 să facem un efort colectiv pentru a identifica persoane de la baza partidului şi din afara partidului care să reprezinte PNL în viitoarele alegeri locale şi parlamentare” , a afirmat co-preşedintele PNL, scrie Mediafax