MENIU

Petre Daea: "Sunt un suflet care arde pentru agricultura ţării româneşti. Sunt o carte citită"

Ministrul Agriculturii nu se dezice şi vorbeşte la fel de metaforic.  Acesta a declarat, marti, că este un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti si ca nu va fi auzit aratand cu degetul o greseala. Potrivit sursei citate, Daea a mai spus ca este o carte citita, un om care a muncit toata viata si din aceste motive activitatea sa ar fi apreciata de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Nu spun despre greșeli, le văd, le procesez și caut soluții. Nu o să mă auziți dumneavoastră pe mine, cred că nu m-ați auzit până acum și nu mă veți auzi vreodată arătând cu degetul o greșeală. Când vezi un lucru rău pus (...), îl iei lucrul respectiv și îl transformi cu atenție, cu grijă. Sunt un bun român și un suflet care arde pentru agricultura țării românești", a declarat Daea, la finalul unei vizite efectuate la o fabrică de procesare a alimentelor din localitatea argeșeană Topoloveni.

Ministrul Agriculturii a explicat și care este secretul eficienței sale, care a fost apreciată în repetate rânduri de președintele PSD, Liviu Dragnea.

"Muncind, fiind un om care toată viața a muncit, eu sunt o carte citită. Am 50 de ani de muncă, eu am muncit tot timpul. (...) Primii 31 de ani nu am avut o jumătate de duminică liberă. (...) Sper să mă țină fizicul, mental cred că răspund la întrebările dumneavoastră, așa că sunt într-o condiție bună pe care vreau să mi-o păstrez, în folosul fermierilor de care sunt foarte mult legat și pentru agricultura aceasta", a mai spus Petre Daea, potrivit Agerpres.