MENIU

Orban: Convingerea mea e că zilele lui Dragnea sunt numărate. Va fi alungat de colegi

Social-democrații se vor îndepărta de politica liderului lor, Liviu Dragnea, pe măsură ce deciziile ”iraționale” ale acestuia vor continua. Asta susține președintele PNL, Ludovic Orban, care a explicat, la emisiunea ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, care ar fi agenda reală a șefului PSD.

”În urma congresului au existat oameni care n-au fost mulțumiți că am câștigat. Unii pot fi nemulțumiți și din cauza poziționării partidului. Cine face acest lucru, dacă eu aflu, este în afara partidului. Am avut reacții clare, ferme”, a declarat Ludovic Orban.

PNL are o poziționare limpede, care nu lasă loc la echivoc, fiind în opoziție totală față de ”proiectul distrugător” pentru România al ”actualului clan”, mai spune președintele PNL.

”Am făcut tot ce am putut pentru a-i împiedica. Nu prea există o situație în care o coaliție care deține 62% din Parlament să nu fie capabilă într-un an jumătate să modifice Legile Justiției. Acum așteptăm răspunsul Comisiei de la Veneția”, a precizat Orban.

Liderul liberalilor susține că prin campania de conștientizare privind Pilonul II de Pensii PNL a reușit să ajungă la peste un milion și jumătate de contribuabili ”să-i determinăm la o acțiune împotriva modificărilor PSD”. 

Ludovic Orban a subliniat că lista cu numele liberalilor care ar candida la alegerile europarlamentare este falsă. ”Azi a apărut o altă știre falsă în care sunt date nume scoase din burtă. Nu s-a făcut nicio listă. Cei de pe acea listă au dat dezmințire imediat. Nu candidează”, a mai precizat Orban, la ”Jocuri de Putere”.

”Zilele lui Dragnea sunt numărate”

Din ce în ce mai mulți social-democrați se vor îndepărta de președintele partidului, Liviu Dragnea, este de părere Ludovic Orban.

”Convingerea mea e că zilele lui Dragnea sunt numărate. Starea de spirit din PSD se va schimba. Pe măsură ce Dragnea devine din ce în ce mai agresiv, tot mai mulți oameni din PSD se vor îndepărta și nu-l vor urma”, susține liderul PNL.

Planul lui Liviu Dragnea este să controleze Parchetele și serviciile secrete, spune Orban.

”Să spui acum că e valabilă în continuare suspendarea dezvăluie planul lui Dragnea - vrea să pună mâna pe Parchete, vrea să pună mâna pe Servicii. De ce credeți că voia să facă o comisie pe securitate națională care să aibă drept de inițiativă legislativă? Noroc că am atacat-o la CCR care a spus că e neconstituțional tocmai asta”, a mai afirmat Orban.

Mai multe articole despre:
PNL PSD Orban Dragnea