MENIU

Mircia Muntean, implicat într-un ACCIDENT RUTIER. Poliţia a deschis dosar penal

<p>Mircia Muntean</p>

Deputatul PSD Mircia Muntean, care joi seară a fost implicat într-un accident rutier la Deva, apoi a încercat să fugă şi să se ascundă în tufişuri, rămânând blocat pe un gard pe care se urcase, a rămas internat la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dosar penal deschis de Poliţie în cazul accidentului în care a fost implicat Mircia Muntean

Poliţia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului în care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei, cazul urmând să fie declinat Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal, vineri, în cazul accidentului produs joi seară, în care a fost implicat Mircia Muntean.

”În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dată fiind calitatea de parlamentar a uneia dintre persoanele implicate în accident, dosarul va fi trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

Martorii spun că accidentul rutier ar fi fost provocat de Mircia Muntean, fost primar al Devei timp de 16 ani consecutiv, care ar fi lovit trei maşini oprite la semafor, apoi a plecat de la faţa locului şi s-a ascuns în tufişuri, totul fiind surprins de un cameramen de la un post de televiziune.

Deputatul PSD Mircia Muntean, accident și fugă de la locul faptei. Fostul primar ar fi fost băut

Accidentul s-a produs în jurul orei 18:20, pe Calea Zarandului din Deva, în apropierea intersecției cu statia CFR. Fostul primar al Devei conducea un SUV Opel Antara pe banda a 2-a de circulație când, din motive încă necunoscute, a acroșat un autobuz și un autourism care circulau pe banda 1 a drumului. Mașina deputatului PSD a intrat apoi în spatele unei autobasculante, scrie hunedoaralibera.ro.

Potrivit martorilor, deputatul Mircia Muntean a fost ajutat sa iasă din mașină de unul din șoferii implicați în accident, care susține că Mircia Muntean era lovit în zona capului. După ce a stat câteva minute la locul accidentului, acesta a plecat, însoțit de mai mulți bărbați, în direcția gării din Deva. Din informațiile neverificate de la martorii accidentului, există suspiciunea că Mircia Muntean se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe articole despre:
accident PSD deputat Mircia Muntean