MENIU

Mircea Geoană, aproape de PSD: E nevoie de o majoritate coerentă după alegeri

Mircea Geoană a dat de înțeles că este foarte aproape de PSD, despre care crede că va câștiga lejer alegerile din decembrie. 

Președintele PSRO Mircea Geoană a dat de înțeles la Realitatea TV că este dispus să participe la o majoritate PSD după alegerile parlamentare.

El a făcut această declarație la câteva zile după ce Liviu Dragnea precizase că s-a întâlnit cu fostul președintel al PSD, exclus din partid, și că prima discuție a fost promițătoare, în vederea unei colaborări dintre PSD și PSRO. 

"PSRO, proiectul pe care l-am inițiat va continua. E nevoie de un astfel de proiect de centru-stânga. Ce se va întâmpla în următoarele câteva zile însă vă voi spune atunci când voi ajunge la o decizie finală", a spus Mircea Geoană la Realitatea TV. 

"Ce vreau să vă spun: ar fi mai bună pentru România o majoritate mai coerentă în jurul unuia dintre marii actori, PSD sau PNL. Iar PSD va câștiga lejer alegerile. Din punctul meu de vedere, ce mă interesează acum sunt soluțiile pentru România", a spus Geoană.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD Liviu Dragnea