MENIU

Mesajul lui Klaus Iohnanis, pentru copii, de 1 iunie. Ce spune despre dobândirea unor şanse egale

Toți copiii au dreptul la o șansă egală pentru împlinirea visurilor, a declarat miercuri președintele Klaus Iohannis, care a invitat la Palatul Cotroceni, de 1 Iunie, peste 200 de copii, majoritatea din centre de plasament, comunități și familii marginalizate sau cu cerințe educaționale speciale.

"Proiectul 'România Educată', destinat viitorului educației, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulții, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteți viitorul. Toți copiii au dreptul la o șansă egală pentru împlinirea visurilor. În viață trebuie să vă bucurați de fiecare ocazie și să învățați că orice barieră poate fi depășită", le-a transmis șeful statului copiilor, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Actorii Teatrului "Ion Creangă" au susținut un spectacol și au animat atmosfera la evenimentul organizat la Palatul Cotroceni.

Autoritatea Națională pentru Drepturile Copiilor și Adopție, Asociația Touched România, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități și Clubul de Educație Alternativa — Policy Center for Roma and Minorities au făcut posibilă participarea copiilor la acest eveniment organizat de Administrația Prezidențială.