MENIU

Mesajul de Florii, transmis de preşedintele Klaus Iohannis

Şeful statului Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Florii pentru toţi românii. De asemenea şi fostul şef al statului, dar şi primarul au transmit câte un mesaj de Florii pentru români. 

"Astăzi, în Duminica Floriilor, marcăm intrarea Domnului în Ierusalim și ne pregătim să întâmpinăm marea sărbătoare a Învierii. Vă doresc tuturor celor care vă serbați onomastica un călduros „La mulţi ani”!", a menionat şeful statului pe pagina de Facebook. 

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu o ramură de salcie, alături de care a scris: ”În Duminica Floriilor, viaţă senină şi multă sănătate celor care vă sărbătoriţi onomastica”.

Primarul general al Capitalei, la Gabriela Firea, a ţinut să transmită un gând bun în primul rând soţului ei, Florentin Pandele.

” La mulţi ani sănătoşi soţului meu, Florentin! Să te bucuri de viaţă şli să te ocrotească Dumnezeu! La mulţi ani tuturor florilor”, a scris Firea în mesajul său, alături de două fotografii, una în care apare alături de soţul ei, Florentin Pandele şi de doi dintre copiii lor, iar alta cu narcise.

Mai multe articole despre:
mesaje Florii Klaus Iohannis