MENIU

MARIA GRAPINI. O nouă postare AGRAMATĂ pe Facebook

MARIA GRAPINI. O nouă postare AGRAMATĂ pe Facebook

MARIA GRAPINI. Ministrul delegat pentru IMM şi Turism faultează din nou dur limba română. Subiectul şi predicatul se întâlnesc destul de rar la ministrul MARIA GRAPINI.

MARIA GRAPINI. "Buna dimineata .Ninsoarea si viscolul a adus din pacate dimineti mai putin bune la multi oameni.Sa speram ca vom trece cu bine si peste aceste zile dificile.Cred ca interventia autoritatilor dublata de solidaritatea oamenilor si cu ajutorul lui Dumnezeu putem sa evitam accidentele legate de oameni.Pana la urma cel mai important lucru este viata oamenilor", a scris MARIA GRAPINI, pe Facebook.

MARIA GRAPINI vrea la Bruxelles

MARIA GRAPINI. MARIA GRAPINI va fi retrasă de Partidul Conservator din postul de ministru delegat pentru IMM şi Turism pentru a candida la alegerile europarlamentare din luna mai, urmând să părăsească Guvernul cel mai târziu în luna martie, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Decizia va fi anunţată joi, în şedinţa Biroului Permanent al Partidului Conservator, au menţionat sursele.
Preşedintele partidului, Daniel Constantin, şi Maria Grapini nu au putut fi contactaţi până la transmiterea ştirii.
Partidul Conservator va propune o altă persoană pentru poziţia de ministru delegat pentru IMM, mediu de afaceri şi turism.

MARIA GRAPINI ocupă postul de ministru din decembrie 2012.

MARIA GRAPINI declara în decembrie, la bilanţul a 11 luni de mandat, că în acest an vrea să crească numărul de turişti străini cu 50%, dar nu a amintit că în primele zece luni din acest an au fost cu doar 3% mai mulţi faţă de 2012.

Ea a anunţat atunci că şi-a propus ca, în cazul în care rămâne în funcţie un mandat întreg, contribuţia turismului la Produsul Intern Brut să crească de la 1,5% la 5%.

Tot la sfârşitul anului trecut, MARIA GRAPINI a anunţat că intenţionează să exploateze potenţialul balnear al Bucureştiului, după ce fostul ministru al Turismului Elena Udrea spunea la începutul mandatului său că vrea să transforme Capitala într-un oraş balnear.

MARIA GRAPINI a afirmat că instituţia pe care o conduce are cu primăria Capitalei un parteneriat de dezvoltare a câtorva produse turistice, printre care turismul cultural şi cel de city break.

La începutul anului, Grapini declara că TVA de 9% în turism ar trebui uniformizată, astfel încât să nu mai existe diferenţe de taxare. În prezent, turismul beneficiază de TVA de 9% la cazare şi mic dejun, în timp ce pentru mesele de prânz şi de seară taxa este de 24%.

Mai multe articole despre:
Maria Grapini grapini agramată