MENIU

Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS, despre legea CARANTINEI: ”Într-un timp record, am reușit să scoatem o lege funcțională”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a criticat proiectul de lege privind carantina și izolarea în forma transmisă de Guvern, spunând că s-a făcut o lege funcțională în Parlament.

”Legea a fost schimbată în proporție de 90 la sută. Un proiect prost, haideți să fim corecți. Părerea mea că într-un timp record am reușit să scoatem o lege funcțională. M-aș fi așteptat ca prim-ministrul să iasă și să felicite Parlamentul. În loc să recunoști, faci greșeli peste greșeli.

Noi am reușit să scoatem aceatsă lege. Eu cred că este o lege corectă. Nu e nimeni vinovat că se îmbolnăvește, dar și oamenii sănătoși trebuie protejați.

Nu cred că această lege va fi contestată la CCR. Președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a avut un dialog deschis cu Avocatul Poporului și cu președinta de la Contencios, astfel încât să nu existe niciun articol neconstituțional”, a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

Întrebat de ce s-a aprobat proiectul în primă cameră, Marcel Ciolacu a spus: ”Dacă și Camera Deputaților dezbătea, am mai fi prelungit legea o săptămână. A fost pur și simplu o decizie de eficiență, un cuvânt greu de înțeles de domnul Orban.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu