MENIU

Liviu Dragnea: Guvernul, monitorizat în permanență de o echipă de specialiști la nivelul partidului

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizată după anunțarea rezultatelor oficiale ale alegerilor parlamentare, că se va forma o comisie de specialiști la nivelul partidului care va monitoriza în permanență activitatea viitorului guvern. 

Potrivit liderului social-democraților, această comisie va urmări realizarea tuturor angajamentelor luate de PSD în timpul campaniei electorale. 

"Programul nostru de guvernare va fi un program votat politic și prezentat de către PSD în această campanie. Din acest motiv, guvernul va fi monitorizat în permanență de către un grup de specialiști pe care l-am stabilit deja la nivelul partidului care va urmări realizarea tuturor angajamentelor făcute în timpul campaniei electorale la termenele și condițiile prevăzute în program. De asemenea, această echipă de monitorizare va face lunar rapoarte privind eficiența actului de guvernare și dacă va fi cazul, vor face și propuneri pentru îmbunătățirea acestui act, propuneri de orice natură ", a declarat președintele PSD.

Liviu Dragnea a mai precizat că, în această perioadă, specialiști ai PSD și ALDE lucrează pentru armonizarea viitorului program de guvernare, el adăugând că acesta va fi ușor de compatibilizat din programele celor două partide.

Mai multe articole despre:
comisie guvernare PSD premier Liviu Dragnea