MENIU

Klaus Iohannis se retrage din cursa pentru șefia NATO

Klaus Iohannis se retrage din cursa pentru șefia NATO

Președintele Klaus Iohannis a informat, astăzi, în cadrul ședinței CSAT, că i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfârșitul săptămânii trecute, asupra retragerii candidaturii sale pentru funcția de Secretar General al Organizației.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat retragerea candidaturii pentru șefia NATO. Ba mai mult, acum acum și România îl susține pe Mark Rutte pentru funcția de secretar general al organizației. 

"În ședința CSAT, Președintele României a informat că i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfârșitul săptămânii trecute, asupra retragerii candidaturii sale pentru funcția de Secretar General al Organizației.

Președintele Klaus Iohannis a solicitat membrilor Consiliului să se pronunțe cu privire la candidatura lui Mark Rutte pentru funcția de Secretar General al NATO, aceștia declarându-se în favoarea susținerii de către România a candidaturii premierului olandez", a anunțat Administrația Prezidențială, la sfârșitul ședinței CSAT de astăzi. 

Citește și: Iohannis, scos definitiv din cărți pentru șefia NATO. Stoltenberg îl indică pe Mark Rutte. Presa olandeză spune că liderul român își va anunța retragerea

Mai multe articole despre: