MENIU

Iohannis, în vizită la Spitalul Floreasca: Sunt îndurerat, cutremurat şi revoltat. Avertismentul său

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează o vizită la spitalul Floreasca, unde sunt internaţi mai mulţi răniţi care au supravieţuit incendiului din clubul Colectiv. Şeful statului a precizat că este îndurerat şi cutremurat de tragedie, dar a precizat că este şi revoltat, pentru că are indicii că nu s-au respectat reglementările în cauză.

"Buna ziua, sunt îndurerat, cutremurat, dar sunt si revoltat pentru că o astfel de tragedie s-a putut întâmpla chiar în mijlocul Bucureştiului.  Atâţia oameni care s-au dus să se distreze au murit. Mulţi sunt răniţi, voi merge să vorbesc cu ei sau cu aparţinătorii", a spus Klaus Iohannis

Reamintim că  Comitetul Național pentru Situații de Urgență s-a reunit la Palatul Victoria, sub conducerea vicepremierului Gabriel Oprea.

La ședință sunt prezenți reprezentanții tuturor ministerelor și autorităților centrale cu competențe în situații de urgență.

Potrivit unor surse oficiale, premierul Victor Ponta se află în drum spre țară, urmând să ajungă la București în orele următoare.

În cursul nopții, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că 27 de persoane au decedat și 162 de persoane au fost transportate la spital în urma incendiului de vineri seară de la clubul Colectiv din Capitală.