MENIU

Iohannis: Nu s-a putut să avem copii, din păcate. PSD a întors asta într-o mârlănie fără margini

Iohannis: Nu s-a putut să avem copii, din păcate. PSD a întors asta într-o mârlănie fără margini

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că ”din păcate” nu are copii, dar şi-ar fi dorit să investească în copii ”mai mult decât orice”, însă ”nu a fost să fie”, menţionând că afirmaţia sa privind casele a fost întoarsă de PSD cu ”o mârlănie fără margini”.

Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, despre afirmaţia potrivit căreia nu are copii şi acesta este motivul pentru care a investit în imobile, lucru care a dat ocazia unor atacuri din partea PSD.

”Nu regret acele afirmaţii, şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Nu, eu nu am spus aşa ceva, eu am spus că am avut...fiindcă, din păcate ... să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii. Din păcate nu avem copii, nu s-a putut. Şi atunci am avut, sigur, resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copii proprii, dar nu a fost să fie. Faptul că PSD a întors-o invers este o mârlănie fără margini”, a spus Iohannis, potrivit mediafax.ro.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat recent că a obţinut cele şase locuinţe din declaraţia sa de avere în urma unor investiţii din partea sa şi a soţiei, cu scopul de a "avea ceva pentru bătrâneţe", în condiţiile în care nu are copii şi prin urmare nu a investit în educaţia acestora.

Mai multe articole despre:
PSD copii Victor Ponta preşedinte Klaus Iohannis