MENIU

Iohannis, în război cu Tăriceanu. Declaraţii DURE - VIDEO

Cuvinte grele între primii doi oameni în stat. Tăriceanu e „puțin obsedat” și obsedații nu fac bine politicii, spune președintele Klaus Iohannis despre șeful Senatului, după declarațiile recente ale acestuia despre statul paralel, Sistem și binomul SRI- DNA. 

″În România nu există nici forţe oculte şi nici subterane şi cu certitudine nu există stat paralel. Am mai urmărit declaraţiile domnului menţionat de dumneavoastră. De la o vreme nu mai urmăresc afirmaţiile acestui domn fiindcă au devenit tot mai ciudate. Câteodată se creează impresia că e puţin obsedat, ori persoane obsedate nu fac bine politicii. Au apărut de când procurorii l-au deferit justiţiei pe acest domn”, a declarat Iohannis.

La începutul săptămânii, șeful Senatului a acuzat că președintele Klaus Iohannis este „beneficiar” al „statului paralel”, iar acțiunile confirmă că are un singur scop, câștigarea unui nou mandat.

Tăriceanu spunea: "După ce și-a preluat mandatul, ne demonstrează că este beneficiarul acestui sistem, a statului paralel și, prin atitudinile pe care le-a adoptat, prin declarațiile publice, nu face decât să confirme această aserțiune a mea. Este regretabil, pentru că nu pot să existe două puteri paralele în stat: puterea legitimă și o putere ilegitimă".

 

Mai multe articole despre:
război Călin Popescu Tăriceanu Klaus Iohannis