MENIU

IOHANNIS: Îi SOLICIT lui PONTA să clarifice în fața NAȚIUNII ce lucruri sunt adevărate și care nu

Klaus Iohannis a lansat un apel către Victor  Ponta de a  clarifica ce este adevarat si ce nu este adevarat din ce a spus presedintele Traian Băsescu despre el, cu privire la faptul ca intre 1997 si 2001, acesta ar fi fost ofiter acoperit SIE.

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis,  a declarat că în opinia  sa, s-au spus lucruri foarte grave in spatiul public, iar Ponta este dator sa explice in fata natiunii ce este adevarat si ce nu este este adevarat, spunand ca Ponta trebuie sa spun ce mai ascunde din CV-ul sau:

”Voi face o scurta declaratie de presa.  In spatiul public s au spus lucruri grave, care ne fac sa credem ca in unele institutii ale statului exista probleme de functionare. S-au facut afirmatii grave care ridică mari semne asupra trecutului unuia din candidații la Președinția României, în speță a domnului Victor Ponta. Având în vedere că aceste teme și aceste afirmații sunt de o gravitate deosebită, ele nu pot fi trecute cu vederea, nu pot fi mușamalizate, nu pot fi scoase din dezbaterea publică. Îi solicit domnului Victor Ponta să clarifice în fața națiunii situația domniei sale și să facă lumină în această chestiune, să ne lămurească foarte bine care lucruri sunt adevărate și care nu sunt adevărate din cele spuse despre domnia sa. Imi amintesc la Craiova ca a spus la lansarea  sa, ca este un om  liber. Domnule Ponta, ce alte lucruri ati mai ascuns in cv ul dvs? Ce alte lucruri nu ne-ati spus si ar fi fost bine sa ne spuneti? Dupa parerea mea, Ponta nu poate fi presedinte. Presedintele Romaniei nu poate fi un presedinte duplicitar, manevrat. Romania  lucrului bine facut este o Romanie normala, in care politica este orientata spre solutii. Eu cred ca presedinte este al romanilor, nu al unor structuri, nu al unor gasti de partid, cu alte  cuvinte presedintele trebuie sa fie un om liber. Eu sunt un om liber, Victor Ponta este un om manevrat”, a spus Iohannis.