MENIU

”Huliți public, înjurați de unii politiceni, părâți procurorilor, medicii își fac treaba!!” apreciază ALDE

ALDE a transmis un mesaj de mulțumire cadrelor medicale, care sunt „eroii noștri din aceste zile”, chiar dacă „uneori au fost huliți public, înjurați de unii politicieni, pârâți procurorilor de diverși denunțători apăruți peste noapte”.

”Mulțumim medicilor, asistenților și asistentelor, cadrelor medicale și în general la tot personalul din sistemul sanitar pentru eforturile pe care ei le depun în aceste zile în lupta cu pandemia de coronavirus!

Ei sunt eroii noștri din aceste zile!

Ei lucrează pentru ca noi să primim îngrijirea medicală necesară în această perioadă dificilă. Ei lucrează pentru sănătatea noastră.

România are una dintre cele mai bune echipe de cadre medicale! Cu toate că uneori sunt huliți public, înjurați de unii politicieni, pârâți procurorilor de diverși denunțători apăruți peste noapte, ei își fac treaba în continuare pentru ca noi să fim sănătoși!

Vă mulțumim tuturor celor care luptați în spitalele din țara noastră cu COVID 19! Fără voi situația în care ne aflăm azi ar fi fost mult mai grea!”, se arată în mesajul ALDE, transmis pe Facebook.

Mai multe articole despre:
alde medici coronavirus