MENIU

Huffington Post ironizează discursul lui Victor Ponta, susţinut în Mexic: "A uitat să spună că.."

Publicaţia online Huffington Post ironizează discursul susţinut de Victor Ponta în Mexic, la summitul dedicat guvernării deschise. "A uitat să spună că a fost trimis în judecată în septembrie", remarcă autorul materialului. Pe de altă parte, surse susţin că Ponta ar fi mers în Mexic şi pentru a lua parte la Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului.

Nici gazda summitului, preşedintele mexican nu a scăpat de remarci usturătoare, având în vedere istoria tristă a Mexicului privind respectarea drepturilor omului şi libertatea presei.

Autorul spune că Enrique Peña Nieto nu a menţionat nimic despre aceste derapaje. Victor Ponta a participat miercuri şi joi la summitul dedicat guvernării deschise, organizat în Mexico City, unde a susţinut un discurs. Premierul a avut şi o întrevedere cu preşedintele Mexicului.

Pe de altă parte, se pare că Ponta ar fi mers în Mexic pentru a participa la Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului, scrie cetateanul.net.

"Motivul pentru care Ponta a decis să facă deplasarea în Mexic pentru a asista la un summit care nu este destinat miniștrilor, premierilor sau șefilor de stat este dat de organizarea în aceeași perioadă a Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului, șeful executivului de la Bucureștii fiind un pasionat al sporturilor cu motor.

Reprezentanții Guvernului care au fost contactați de Cetățeanul.net nu au putut să ne precizeze exact data la care se va întoarce în țară Victor Ponta și nici date privitoare la costurile acestei delegații", scrie sursa citată.

Mai mult, motivul pentru care Ponta a decis să facă deplasarea în Mexic pentru a asista la un summit care nu este destinat miniștrilor, premierilor sau șefilor de stat este dat de organizarea în aceeași perioadă a Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului, șeful executivului de la Bucureștii fiind un pasionat al sporturilor cu motor.

Reprezentanții Guvernului care au fost contactați de Cetățeanul.net nu au putut să ne precizeze exact data la care se va întoarce în țară Victor Ponta și nici date privitoare la costurile acestei delegații.