MENIU

Grindeanu, propus premier. Ce mesaje au lăsat românii pe pagina de Facebook a lui Dragnea

Pe de o parte lăudat, pe de altă parte criticat de români, în cele 444 de comentarii lăsate de români la postarea de pe Facebook în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţă că l-a propus premier pe Sorin Grindeanu. Astfel, dacă unii dintre ei îl critică pentru faptul că PSD nu reprezintă de fapt, voinţa lor, motivând că nu ar vota în veci PSD, alţii îl felicită pentru propunere şi îi cer lui Dragnea să se ţină de cuvânt şi să implementeze programul de guvernare. Sau, dacă Iohannis nu il va nominaliza pe Grindeanu, PSD să îl suspende din funcţie. 

Redăm, în continuare comentariile lăsat pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea: 

"Alooo, Dragnea! Data viitoare cand mai faci referire la "votul romanilor" ca "asa au vrut ei", te rog sa nu ma incluzi si pe mine! Pe mine nu ma reprezinta un infractor cu acte! In plus pe voi v-au votat doar 3.6 milioane din 18 milioane, asa ca nu mai rastalmacii ideile nestiutorilor cum ca pe voi v-a votat poporul. Vezi cum scoti bugetul la capat ca altfel pici de magar ca nu ai cuvant! Daca stii ce-i ala?!"

 SUSPENDARE! Nu lăsa garda jos ca Ponta! Mai vrei votul nostru , respectă voița noastră! Ce vă temeți atât? V-am dat votul să demolați sistemul securist basescu!

 Voi nu gândiți oameni buni !! Bun se taie cele 102 taxe, dar de unde vor mai veni bani la bugetul statului ?!! Va trebui sa scumpeasca benzina, motorina sau orice altceva.. Cum eu am platit pentru taxa de mediu, asa sa plateasca toata lumea.. Nu mi se pare corect ca dupa ce platesc eu taxa sa mai platesc si dublu la carburant.

Va rog propuneti alt membru PSD prim ministru ! Aveti foarte multi oameni capabili demonstrti - le ca binele tarii este mai presus de orgolii .Avem nevoie de programul PSD de guvernare !

 Suspendare!!!! Ai promis ca nu vei face alta alegere sa te ții de cuvint!!! Ai primit votul nostru nu ne dezamagi!!! Am ales asa pentru ca am sperat sa dati jos tot acest sistem infect începind de la Băsescu si continuând cu Johannis!!!! Daca vei proceda altfel încrederea oamenilor nu o vei mai avea asa ca pina acuma!