MENIU

Gigi Becali, reacţie absolut halucinantă, după ce Hillary Clinton a pierdut alegerile din SUA

<p>Gigi Becali </p>

După ce Donald Trump a câştigat alegerile din SUA, în România au venit reacţii de peste tot, nu doar de la politicieni. Astfel, în stilul caracteristic, Gigi Becali a vorbit despre noul președinte al Americii. Latifundiarul a precizat că "era de rău" să iasă Hillary Clinton preşedinte, având următprul argument: "Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume?". 

"Mă aşteptam să câştige Donald Trump. Mă bucură asta. Acum am aflat și salut victoria. Era de rău să iasă Hillary Clinton preşedintele Americii. Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume? Aşa este cel mai bine. Este un lucru bun pentru România ce s-a întâmplat în America", a declarat Becali pentru Cancan, potrivit gsp.ro.

Donald Trump a obținut 276 de electori și a devenit astfel președintele ales al Statelor Unite, după ce a câștigat în Pennsylvania și Wisconsin. Hillary Clinton l-a sunat pe candidatul republican pentru a-l felicita. Ulterior el a obținut votul a 289 de electori, în timp ce Hillary Clinton a primit votul a 218 electori.

Trump va fi al 45-lea președintel al SUA și își va prelua mandatul în luna ianuarie a anului viitor.

Mai multe articole despre:
0 Gigi Becali măsuri anunţ decizii Donald Trump măsură