MENIU

Gheorghe Flutur: Nu dorim preluarea guvernării

<p>Gheorghe Flutur: Nu dorim preluarea guvernării </p>

Secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că liberalii nu doresc să preia guvernarea și că așteaptă ca "PSD să-și arate adevărata valoare", în această iarnă, potrivit Agerpres.

"În această iarnă, vom vedea adevărata valoare a PSD, care a tot făcut promisiuni electorale. Dacă cineva crede că vrem să preluăm guvernarea, pentru a pune prefecți, se înșală. Voi fi extrem de tranșant. Nu cu funcții politice, că nu ține. Pot rămâne cât vor vrea în funcția lor", a spus Flutur.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a dezavuat faptul că premierul Victor Ponta și-a luat concediu și a arătat că PNL monitorizează arhitectura politică, din Parlament, dar că așteaptă ca Guvernul actual "să-și facă treaba" și să prezinte, în primul rând, bugetul pentru anul viitor.

"Ne uităm la ecuația din Parlament. Deocamdată, au fost alegeri prezidențiale. Ca oameni normali, chemăm Guvernul să guverneze, pentru că și-au luat concedii după campanie. Guvernarea e o întreprindere cu foc continuu, chiar dacă ești supărat. Nu se poate așa ceva. Noi, ca opoziție, îi tragem de mânecă și îi vom corecta de câte ori trebuie. Avem nevoie de Legea bugetului. Când pierzi alegerile, trebuie să gândești cât de sănătos ai consolidat structurile. Eu văd că zilnic fac implozie", a mai afirmat Flutur.