MENIU

George Simion, ipoteză șoc despre acțiunile lui Coldea din 2005: Ar fi trebuit să fie judecat pentru înaltă trădare. Legătura cu Omar Hayssam

Omar Hayssam

George Simion a lansat acuzații extrem de grave la adresa lui Florian Coldea! Liderul AUR a transmis că generalul negru ar fi furat din banii destinați eliberării jurnaliștilor luați ostatici în Irak și i-ar fi livrat către nimeni altul decât Omar Hayssam. Pentru ce s-a întâmplat la începutul carierei sale, Coldea ar trebui judecat pentru înaltă trădare, a spus Simion. Mai mult, politicianul acuză și gașca reziștilor de legături cu mafia coldistă. 

"Probabil l-ați văzut și voi în ultima săptămână pe generalul negru, pe Coldea, câmpul tactic al sistemului care transformase justiția în propria lui ogradă. Omul, dacă putem să îi spunem om, creat în laboratoarele lui Băsescu ca și Kovesi, care căra efectiv valize cu bani în Irak pentru Omar Hayssam.

Mai știe cineva ce s-a întâmplat cu banii ăia, cu valizele alea, cu răpirea din Irak? Știm cu toții unde au ajuns deja. În buzunarele băieților cu epoleți. 

Într-o țară normală, cum ni s-a promis în 2014, acest individ Coldea ar fi fost judecat pentru înaltă trădare, la fel ca mulți alți securiști și politicieni care au subminat economia națională. 

Acuma s-au aliat securiștii între ei. Ăștia ai lui Coldea, cu ai lui Băsescu și cu ai lui Orban, alt chitarist și ăla", a declarat George Simion. 

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor - Alianța AUR, CMF 41240016