MENIU

Gabriela Firea uimeşte: Ideea mea de forţă în campanie: "O femeie face curat după mai mulţi bărbaţi"

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, sustine, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca ideea de forta cu care candideaza este "ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati", testata si ca slogan de campanie.

Întrebată cu ce se diferenţiază de ceilalţi candidaţi şi care este ideea ei de forţă în campania electorală, Gabriela Firea a declarat:

"Ideea mea de forta este aceea ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati. Cred ca bucurestenii au nevoie de o femeie la primarie. Pentru ca au fost primari pana acum numai barbati si numai de dreapta, iar Bucurestiul este cel pe care il stim acum, adica in impas din foarte multe privinte. Sunt un om pragmatic, un om eficient, am fost un manager bun de presa. Sunt un om care se consulta de fiecare data cu specialistii in domeniu pentru a lua decizia cea mai buna si cred ca, asa consider eu, calitatea mea cea mai importanta este aceea de a intelege nevoile oamenilor. Sunt un om care merge foarte mult pe strada. Am mers foarte mult in cartiere, nu vreau sa ma izolez, nu vreau sa locuiesc intr-un turn de fildes. Si asta este cred cea mai mare calitate a mea, aceea de a avea disponibilitatea sa vorbeasca cu cetatenii, sa le afle problemele, nevoile, si apoi prin consultare cu specialistii sa gaseasca si cele mai bune solutii", a spus aceasta, într-un interviu pentru hotnews.ro