MENIU

Florin Cîțu, mesaj pentru Ludovic Orban: Nu există parteneriat pe persoană fizică cu președintele

Florin Cîțu și Ludovic Orban

Noul președinte al PNL, Florin Cîțu, îi transmite un mesaj lui Ludovic Orban, după ce acesta a anunțat că nu mai există niciun parteneriat între el și președintele Klaus Iohannis.

Florin Cîțu îi transmite că acest parteneriat este o linie directoare a PNL și nu există ”parteneriat pe persoană fizică”.

,,Nu există parteneriat pe persoană fizică. Există un parteneriat între președintele Klaus Iohannis și PNL, iar după votul de ieri acest lucru a devenit extrem de clar”, a afirmat noul președinte al PNL.

Reamintim că fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, susține că nu-și retrage sub nicio formă declarația prin care a anunțat ruperea oricărui parteneriat cu președintele Klaus Iohannis. În plus, acesta i-a amintit președintelui că i-a fost șef de campanie, iar la primul moment important, a ales să joace cu un alt candidat.

,,Nu-mi retrag declarația privitoare la parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis. Ar fi ultima prostie din partea echipei necâștigătoare. A fost parte la Congres (Iohannis n.r.). Eu n-am văzut niciodată așa ceva (...) Eu mi-am făcut datoria față de Klaus Iohannis. Am fost șeful de campanie al președintelui Klaus Iohannis, împreună am obținut rezultate absolut extraordinare. Dacă vrea să aibă parteneriat să aibă cu președintele nou ales”, a declarat Ludovic Orban.

Mai multe articole despre:
florin citu ludovic orban klaus iohannis