MENIU

EUROPARLAMENTARE 2014: PP-DD a depus la BEC lista candidaților

EUROPARLAMENTARE 2014: PP-DD a depus la BEC lista candidaților

PP-DD a depus marți la Biroul Electoral Central (BEC) dosarele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, lista candidaților fiind deschisă de președintele fondator al partidului, Dan Diaconescu.

"Noi am strâns foarte multe semnături. Astăzi am adus, aici, în jur de 350.000 de semnături. Avem cel puțin încă odată atâtea adunate la sediu, în varianta în care ar fi vreo problemă să putem să schimbăm practic tot materialul pe care l-am adus astăzi. Noi suntem într-o nouă etapă a proiectului nostru. (...) Suntem partidul care dorește să trimită în PE cei mai importanți lideri ai partidului și anume membrii Biroului Național de Coordonare, sunt aproape toți, în primele locuri pe liste de la alegerile europarlamentare", a declarat președintele PP-DD, Simona Man, la BEC, la depunerea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare, potrivit agerpres.ro.

Ea și-a exprimat convingerea că partidul va avea un scor foarte bun la alegerile europarlamentare, undeva la 15%, pe primele locuri pe lista candidaților aflându-se, pe lângă Dan Diaconescu și Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu și Radu Orzață.

"Plecăm cu siguranță din 15 %, dar sunt mulți factori care pot influența pozitiv acest procent. Avem convingerea că vom avea un scor foarte bun la alegerile europarlamentare", a spus Man.