MENIU

Elena Udrea, despre dosarul EADS: Sunt implicați mulți dintre cei din PNL. Au SCHELEȚI ÎN DULAP

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, a declarat că în dosarul EADS sunt implicați mulți liberali, punctând că mulți oameni politici au scheleți în dulap, drept pentru care,  nu vorbesc despre aceste dosar.

Udrea a susținut că mai mulți dintre liberali sunt implicați în dosarul EADS,  dar a completat  că oamenii politici evită să vorbească despre marile dosare de corupție, întrucât există posobilitatea ca mâine să fie și ei implicați în aceste dosare:

”Nu am informaţii din dosare, nu primesc stenograme, dar Dosarul EADS e dintr-o perioadă în care ministerele implicate în proces erau conduse de liberali, dar se presupune că sunt mulţi din cei care reprezintă azi PNL. Eu văd că sunt foarte puţini cei care, în aceste zile, vorbesc despre ce se întâmplă cu aceste dosare de corupţie, pentru că fiecare se gândeşte ce schelet are în dulap, şi atunci oamenii politici se feresc să vorbească despre ceva la care se gândesc că mâine îi va implica şi pe ei. E linişte la ACL, pentru că în momentul în care vor apărea şi alte cauze majore, vom vedea nume mari implicate în cauzele respective”, a mai susinu Udrea la Adevarul. 

Mai multe pe Adevarul