MENIU

Elena Lasconi își protejează soțul: A renunțat la avocatură pentru a apăra țara. Jumătatea șefei reziștilor, angajată consilier în Parlament cu 6.300 lei/lună

Elena Lasconi

Elena Lasconi sare în apărarea soțului ei după ce s-a aflat că i-a dat un post călduț și foarte bine plătit în Parlament. Candidata USR la alegerile prezidențiale îl laudă pe partenerul ei de viață și spune că a blocat abuzuri ale Guvernului și a făcut multe lucruri bune pentru țară, chiar dacă nu știe nimeni la ce anume se referă. 

"Chiar sunt deranjată că aud atîtea lucruri și eu chiar cred că ar trebuia să își vadă de treabă și să facă avocatură, pentru că chiar ar cștiga mai bine din asta. Dar a intrat pe drumul ăsta ca să facă bine, Și i-a încurcat destul de mult și pe pesediști și pe peneliști, pentru că a întors multe legi. Datorită muncii lui s-au întîmplat multe lucruri bune pentru țara asta. Și acum, o să decidă istoria dacă a făcut bine sau nu, dacă a întors niște legi din drum. Chiar e un om pe care îl respect foarte mult și e supermuncitor", a declarat Lasconi. 

Lider al reziștilor, acuzat de terorism! Radu Hossu ar fi amenințat cu moartea un deputat

Mai multe articole despre:
elena lasconi lasconi sot lasconi