MENIU

Dragnea, prins iar cu minciuna. Ce spun procurorii

Liviu Dragnea, prins din nou cu minciuna. Potrivit unor surse Realitatea TV, plângerea sa împotriva jurnalistului Mircea Marian i-a fost restituită, pentru că nu îndeplinea condițiile minimale pentru o astfel de reclamație. Cu toate acestea, șeful PSD a declarat că nu mai are încredere în Justiție, pentru că nu a mai aflat nimic despre plângerea sa.

”Eu am facut o plângere penală domnului Mircea Marian, în 2017, care a incitat public. La Parchet. Nici până în ziua de azi nu am primit nimic. Și am făcut-o mi se pare, în februarie. De ce să mai fac sesizare acolo? Făcusem deja una. Însemna să repet o altă cerere la Parchet și să nu facă nimic. Nici până azi, la un an și jumătate, nu am primit nimic. Domn'e, nu ne interesează... S-a făcut vreo cercetare? Nu s-a făcut nimic. Nimic", declara Dragnea.

Potrivit unor surse Realitatea TV, plângerea a fost depusă la Parchetul General în anul 2017 și trimisă Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Aici a fost analizată și restituită lui Liviu Dragnea, pe motiv că nu îndeplinea condițiile. Din aceleași surse Realitatea TV, Dragnea nu a mai făcut o altă sesizare cu același obiect. Conform procedurii, Liviu Dragnea trebuie să fi fost înștiințat. 

Reacția lui Mircea Marian după ce procurorii au respins plângerea lui Dragnea împotriva sa

Jurnalistul Mircea Marian a reacționat după dezvăluirea Realitatea TV și l-a criticat pe Liviu Dragnea, într-un mesaj pe Facebook.

”Realitatea TV/ Ionela Arcanu au anunțat că parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a respins plângerea lui Dragnea împotriva mea. Dragnea știa că Parchetul i-a respins sesizarea, dar, acum câteva zile, s-a plâns la Antena 3 că nu mai are încredere în instituțiile statului pentru că parchetul nu i-a dat nici un răspuns. Mințea fără rușine”, a scris Mircea Marian.

Mai multe articole despre:
justiţie Dragnea