MENIU

Dragnea: Nu ne-am mai întâlnit cu PP-DD

Dragnea: Nu ne-am mai întâlnit cu PP-DD

Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu au mai fost întâlniri cu PP-DD, precizând că se încearcă realizarea de majorități în teritoriu, la consiliile locale și județene.

"Nu ne-am mai întâlnit cu PP-DD-ul. Noi am venit cu bună-credință la constituirea unei alianțe anti Băsescu, am luat de bun ce a spus Dan Diaconescu, dar principalul nostru obiectiv îl reprezintă alianțele în plan local. De ce? Pentru că, din păcate, colegii de la PNL care au făcut cu noi majorități, noi am acceptat atunci să avem o proporție paritară pe listele de consilieri locali și județeni, chiar dacă partidul nostru era de două ori mai mare decât PNL, acum ei vor să rupă majoritățile cu noi și să aducă în majorități pe cei de la PDL pe care electoratul i-a sancționat la votul din 2012 de la locale. Practic, înșelând votul pe care cetățenii l-au dat în 2012", a afirmat Liviu Dragnea.

El nu a răspuns dacă vor fi acordate și posturi de ministru celor din PP-DD.

Liviu Dragnea a precizat că negocierile ar avea de suferit dacă reprezentanții PP-DD nu se vor ține de promisiunile făcute și a dat exemplul de la Brașov.

"Încercăm cu PP-DD-ul, acolo unde putem, să facem majorități. Dar, dacă se mai întâmplă situații ca cea de la Brașov, în care ei spun la centru că sunt anti Băsescu, în schimb la Brașov au făcut alianță pentru Primăria Brașov cu cei de la PNL și PDL, atunci asta nu ne va ajuta în negocieri. O să vedem zilele următoare cum decurg lucrurile", a declarat Dragnea.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Liviu Dragnea PPDD ministru PPDD