MENIU

Dragnea, după audierea lui Ponta, la DNA: Sunt foarte trist de situaţia în care a ajuns

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, că este trist de situaţia în care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, susţinând că nu îl deranjează prezenţa acestuia la DNA.

”Am spus că nu comentez. Doar sunt trist. Sunt foarte trist de situaţia în care a ajuns. Dar nu mă deranjează, nici nu mă influenţează prezenţa unuia sau altuia la DNA. În legătură cu mine - nu poate să mă deranjeze pentru că am spus-o mereu, şi mai spun, nu am niciun fel de legătură cu acuzaţiile care au ieşit în presă”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni după-amiază, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), după mai bine de patru ore de audieri, că a fost audiat în calitate de martor, fără a preciza în ce dosar. Ponta s-a limitat la a spune că el nu duce "bătălia politică cu arme judiciare”. Conform unor surse judiciare, prezenţa sa în faţa procurorilor anticorupţie are legătură cu dosarul în care săptămâna trecută a fost audiat şi fostul premier Sorin Grindeanu.