MENIU

Dragnea, despre reacţia lui Maior la nominalizarea de către Ponta: Poate să fie o reacţie firească

Dragnea, despre reacţia lui Maior la nominalizarea de către Ponta: Poate să fie o reacţie firească

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost solicitat să comenteze, miercuri, reacţia directorului SRI, George Maior, care a anunţat că nu confirmă interesul pentru un anume rol, în condiţiile în care Victor Ponta l-a nominalizat ca posibil premier, vicepremierul precizând: "Poate să fie o reacţie firească".

Întrebat cum i se pare reacţia lui Maior, Dragnea a răspuns: "Nu mi se pare în niciun fel. Eu v-am spus ieri a fost o discuţie pe care Victor Ponta a avut-o împreună cu noi în coaliţie. A spus care ar fi posibilele variante de prim-ministru. Reacţia domnului George Maior poate să fie o reacţie firească, e decizia dumnealui".

Dragnea a spus că jurnaliştii ar trebui să-i întrebe pe Ponta sau pe Maior despre discuţia pe care au avut-o privind funcţia de prim-ministru, întrucât el nu a participat la aceasta.

Solicitat să precizeze de ce a spus Ponta că l-a consultat pe Maior înainte de a-l propune premier şi de ce a spus, ulterior, Maior că nu confirmă interesul pentru un anume rol, el a răspuns: "Cred că cel mai bine este să aflaţi de la unul din cei doi, eu nu am fost la acea discuţie".