MENIU

Doliu în lumea politică din România: președintele de partid a murit

Fostul președinte al Partidului Ecologist Român Dănuț Pop a murit, marți, în urma unei boli necruțătoare.

Vicepreședintele PER, Orhideea Maria Nebuneli-Pop, a anunțat decesul acestuia pe Facebook.

„Cu părere de rău, astăzi ne luăm rămas bun de la președintele Partidului Ecologist Român, care a fost și nașul meu de cununie, Dănuț Pop Astăzi este o zi de doliu nu doar pentru familia noastră, ci și pentru întreaga comunitate politică și ecologistă din România. Ne luăm rămas bun de la Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român și nașul meu de cununie, un om de o integritate exemplară, un lider devotat și un suflet mare care a lăsat o amprentă adâncă în sufletele celor care l-au cunoscut. 

Dănuț Pop a fost un lider cu o viziune clară, luptând neobosit pentru valorile ecologiste și pentru un viitor mai verde și mai sustenabil pentru România. De-a lungul carierei sale, a adus în discuție probleme importante legate de protecția mediului, conservarea naturii și sănătatea publică, răspunderea magistraților contribuind semnificativ la conștientizarea acestor teme în rândul publicului și al decidenților politici. 

Sub conducerea sa, Partidul Ecologist Român a devenit o voce importantă în politica românească, promovând un model de dezvoltare sustenabilă și respect pentru natură”, a scris Orhideea Maria Nebuneli-Pop.

Mai multe articole despre: