MENIU

Dezastru pentru PNL București. Membrii filialei au anunțat un scor zdrobitor pentru Capitală

<p>Nou șefl la PNL București</p>

Între 11-14% ar fi obținut PNL București, potrivit unor estimări ale lui Cristian Bușoi, au declarat surse din filială, pentru realitatea.net. 

Ulterior, după exit poll uri, președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a declarat că cel mai probabil luni vor exista discuții cu premierul Dacian Cioloș și cu Uniunea Salvați România, însă a precizat că nu este nimic stabilit în acest sens.

"Este speranța pe care o am, că rezultatele pe care le vom vedea (...), probabil în câteva ore, probabil mâine dimineața, cu tot cu diaspora, cu tot cu procesele verbale venite din ultima secție de vot, vor fi niște rezultate care oricât de greu ar putea să pară în acest moment ne vor putea oferi șansa discutării unei majorități în Parlament pentru proiectul Cioloș. (...) Nu am vorbit cu Dacian Cioloș nici despre rezultat, nici despre voturi, nici despre altceva. Este important să vedem rezultatele ca ulterior să putem să discutăm o strategie. Mâine cel târziu vom avea această discuție împreună cu Dacian Cioloș, probabil cu cei de la USR, să vedem în ce măsură se poate concretiza proiectul la care am pornit împreună", a declarat, duminică seara, liderul PNL.

Gorghiu a spus că nu există nimic stabilit cu USR și premierul Dacian Cioloș, ci că există posibilitatea să se întâmple "pași" în următoarele zile.

"Evident vor fi discuții cu cei de la USR, discuții probabile cu Dacian Cioloș. Aceasta este politica — se fac discuții pentru a contura un scenariu favorabil pentru competitorul care generează aceste discuții", a afirmat președintele PNL.

Mai multe articole despre:
PNL Bucureşti decizii BUŞOI