MENIU

De ce a picat Adina Florea testul CSM pentru șefia DNA

<p>Adina Florea, intervievată la CSM</p>

CSM, secția pentru procurori,  a motivat avizul negativ acordat Adinei Florea, candidata la şefia DNA propusă de ministrul Justiţiei Tudorel Toader. 

În motivare, referitor la aptitudinile manageriale necesare funcţiei,  Secţia pentru procurori  remarcat ,,o rezistenţă scăzută la stres, o capacitate de analiză şi de sinteză reduse, precum şi anumite sincope în raportarea sa la anumite valori precum onestitatea şi imparţialitatea, atribute indispensabile personalităţii manageruluiț''.

Secţia a mai remarcat rezistenţă scăzută la stres, o capacitate de analiză şi sinteză reduse, sincope privind onestitatea şi imparţialitatea, superficialitate

Nu în ultimul rând, Secţia pentru procurori observă că doamna procuror Florea Adina nu cunoaşte modul concret în care se desfăşoară activitatea în cadrul unităţii/structurii pentru a cărei conducere candidează.

Referitor la alegaţia “Eu nu am fost niciodată un procuror independent, lucrez la în Ministerul Public”, Secţia pentru procurori remarcă existenţa unei confuzii evidente referitoare la noţiunea de independenţă, împrejurare de neconceput într-un astfel de cadru.

În consecință, Secţia pentru procurori apreciază că doamna procuror Florea Adina nu îndeplineşte exigenţele necesare din perspectiva numirii în funcţia de procuror şef al DNA.

Mai multe articole despre:
DNA şefia a picat adina florea testul CSM